Workshop
med Anna Duc

Vi inviterer til workshop fordelt på to dager sammen med flotte Anna. Workshop vil foregå på Unicorn Pole Studio i strømmen, kort vei fra Oslo.

Om Anna
Anna er en av Danmarks absolutt beste pole atleter. Hun er kjent for sin elegante og atletiske stil, som hun bruker i pole tricks på veldig høyt nivå. I tillegg til å være poledancer, jobber Anna som neurokirurg og har stor kunnskap om menneskekroppen. Sist, men ikke minst, er hun veldig lidenskapelig i å undervise i avansert polesport og contortion på en korrekt og effektiv måte på høyt teknisk nivå. Anna kommer nå til Norge igjen for å holde noen av sine mest populære timer, bl.a. Rainbow Marchenko workshop

Lørdag 07. januar
Kl. 11:00-12:30
~ SPIN LIKE A GODDESS ~
Intermediate + avansert (må kunne klatre på spinning og invert er ikke et krav) I denne klassen vil du lære noen av Annas favoritt spin pole combos. Stilen er elegant og atletisk, som hun er kjent for. Hun er svært detaljorientert i deltakernes individuelle teknikker, og vil gi helt basale triks, som vil være veldig nyttige for fremtiden.

Medlem: 450,-
Ikke medlem: 550,-

Lørdag 07. januar
kl. 12:45-14:15
~ SIGNATURE TRICKS ~
Kun avansert (deltakere må kunne spinningpole: klatre, Invert, inside/outside legswitch). Signatur Triks, triks, triks! Lær noen av Annas mest jaw dropping avanserte triks, som du ser på hennes instagram. Har du “bucket list”-triks, ta gjerne kontakt med Anna i forkant av workshopen og ønsk deg det. Ønsket ditt kan gå i oppfyllelse (med mindre ønsket er rainbow marchenko – det blir egen workshop for dette!).

Medlem: 450,-
Ikke medlem: 550,-

Søndag 8. januar
Kl. 11:00-12:00
~ CONTORTION ~
Alle nivåer. Denne workshopen vil bli en av de mest intense tøye timer, du noen gang vil delta i – og du vil ikke angre på det. Hvis du føler deg “stuck” i utviklingen av rygg/skulderfleksibiliteten eller ønsker fantastiske øvelser for “the needlescale”. Du vil lære hvordan du steg-for-steg jobber effektivt mot dette. Se bilde av Annas egen needlescale progress for motivasjon!

Medlem: 400,-
Ikke medlem: 500,-

Søndag 8. januar
Kl. 12:05-13.05
~ RAINBOW MARCHENKO ~
Krav for klassen: man må delta på Contortion klassen først.
Dette er et av verdens mest kjente og etterlentede triks, som de fleste poledancere drømmer om å utføre. Slutt å drømme og begynn å gjøre! I denne workshopen får man Grundig steg-for-steg guide til hvordan. Anna vil spotte hver deltaker sikkert i tricket, minimum en gang. Det er IKKE nødvendig at nå foten sin i needescale. I stedet kan man bruke en stropp. Eneste tekniske krav er en stabil brassmonkey.

Dersom det er ekstra tid, kan man også prøve flere “crazy backbendy triks” sier Anna.

Medlem pakkepris: kr: 700,-
Ikke medlem pakkepris kr: 900,-
(Pris gjelder for både Contortion & Rainbow)

Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *