NM 2024

Lillestrøm kultursenter

Her finner du generelle informasjon for NM. Klikk under for mer informasjon om Aerials og Pole.

Bilde av Elise Dalh Hansen

Antidoping

Alle utøvere er forpliktet til å ha en gyldig antidoping lisens fra WHEA for å kunne stille i NM/VM i pole eller aerial.

Denne må være registrert senest 3 mnd. før konkurranse og gjøres gjennom WHEA sine nettsider. Når lisensen er registrert sendes denne til antidoping@polesportnorge.no innen den angitte fristen.

Lisensen er gyldig for et år, og må fornyes hvert år. Dersom man ønsker å konkurrere de neste 4 årene må man enten fornye lisensen eller betale en hobby lisens for å holde lisensen aktiv. Dersom dette ikke gjøres blir man utestengt fra POSA konkurranser i 4 år. Dette er et krav fra WHEA i henhold til å etterfølge reglene for antidoping.

Spørsmål om antidoping? Send epost til antidoping@polesportnorge.no

Mer informasjon finnes på POSAs egne Anti-dopingsider

Bli frivillig
under NM

Vi trenger hjelp til ulike oppgaver under NM, bland annet: konferansier, rigging, utøver assistent, dommer assistent, førstehjelp, pole cleaners.

Som frivillig under NM får du gratis tilgang til lokalet for å se på NM og Show.

Du trenger ikke å være medlem i forbundet for å hjelpe til under NM. For å være pole cleaner må du være over 16 år gammel og kunne klatre opp og ned stangen. Klikk på linken over om du vil være frivillig eller ta kontakt dersom du har flere spørsmål: nm@polesportnorge.no